> Gamla nyheter > November 2003
27 /11 Månadsblad för december ligger ute på Ungdomssidan (närmaste aktiviteter: snöläger i Bergebo 29/11, valla med Hobbe 29/11, Grönklittsläger 4-7/12).

Bergebo Skimaraton27/11 Den nya hemsidan för Bergebo Skimaraton släpps officiellt ut idag. Tävlingen arrangeras av vår klubb den 4 januari 2004. På sidan hittar du t ex möjlighet att göra anmälan direkt via Internet eller kan du också titta på två dagar gammla bilder från tävlingsbanan. Den officiella e-post adressen för denna tävling är skimaraton@domnarvet.com. Glöm inte att det är kick-of möte för funktionärer på måndag den 1/12 kl. 18:00 i Bergebo!

26/11 Även orienteringsektionen har ett stort arrangemang på gång - Budkavle-DM 29 augusti 2004 i Bomsarvet. Budkavle-DM i Dalarna har samlat ungefär 700-800 deltagare de senaste åren. Tävlingen kommer att gå av stapeln på vår nya karta, som är området norr om nuvarande Bergebokarta. Vi hoppas förstås att så många som möjligt kan ställa upp och hjälpa till så att vi kan fixa detta stora arrangemang.
Läs mer information om tävlingen (för fuktionärer).
Tävlingsledare är Ingemar Frej 0243-84407. Tävlingens email-adress: dm04@domnarvet.com.

25/11 Ni har säkert märkt att även skidorienteringens hemsida har flyttat in på vår sajt - se länken SkidO i länkraden ovan. Henning Waltgård är ansvarig för sidorna. Du kan nå honom på mailadressen henning.waltgard@swipnet.se. Skicka gärna nyheter, tävlingsrapporter, bilder m.m. Det blir spännande att följa våra duktiga skidorienterare på nätet...

25/11 Nummer 4 av DGoIF finns att läsa på nätet i pdf-formatet. Du kan antingen välja att ladda hem hela tidningen på en gång eller den finns också uppdelad i tre filer (välj detta alternativ om du har modem). Räkna med att det kan ta lite tid om du har en långsam uppkoppling:
DGoIF Nytt nr 4 - hela tidningen (958 KB)
DGoIF Nytt nr 4 - del 1(437 KB)
DGoIF Nytt nr 4 - del 2 (349 KB)
DGoIF Nytt nr 4 - del 3 (226 KB)
Om det räcker för dig att läsa tidningen här på nätet och du behöver inte få den i pappersform (vi sparar kostnaderna etc. läs mer i tidningen på sidan 6) skicka mail till choken@telia.com eller fyll i formuläret på sidan på sidan om tidningen!

11/11 Karolina blev sexa individuellt och tog guld i lägtävlingen i Nordiska Mästerskapen i terränglöpning som gick i söndags i Mellsta. Grattis! Banan var 4,8km lång och Karros tid var 16:50. Många DGoIFare var där och hejade på Karro. Resultat (pdf).
Tidningsartiklar:
Damerna knep lagguldet (BT)
Nya mål i sikte (BT)

11/11 Resultat från terrängserien (6/11 i Bergebo) är online nu. Pojkar och flickor.

11/11 För alla klubbmedlemmar: gå på klubbens kvartalsmöte på torsdag 13/11 kl 19:15 i Bergebo och diskutera bland annat medlemsavgiften!

11/11 KICK-OFF MÖTE för funktionärer Bergebo Skimaraton och Bergeboloppet genomförs den 1/12 kl.18:00 i klubbstugan. Välkommen/Tävlingsledning. PS. Vi bjuder på fika.

Skidorientering10/11 Sugen på skid-orientering? Skidorientering är som det låter, orientering efter spår på skidor. En tuff och rolig sport. Tufft såväl fysiskt som mentalt. Vi ska ta många snabba beslut under ett lopp som inte går att ändra. I Domnarvets GoIF har vi tre killar och en tjej i landslaget inför vintern som kommer. Så vi håller oss väl framme. Då vill väl DU vara med?
Vill du veta mer? Kom till Bergebo torsdagen den 27 november efter skidträningens slut (runt 19.30) så ska vi berätta mer! //Skidorienterarna

10/11 Ungdomar:
Månadsblad November finns att läsa på ungdomssidan.

10/11
Bergebo Ski Maraton: Nu är det bara 8 veckor kvar till startskottet ljuder på skidstadion i Bergebo. Förberedelserna är i full gång och fler funktionärer behövs. Om du har tur kommer vi inom de närmsta dagarna att ringa just dig. Men helst av allt vi att du kontaktar oss och berättar vad du vill jobba med. Ring Patrik Moris 070-539 76 31, Tommy Söderström 0243-102 91, Mats Westberg 070- 775 32 96 eller maila på bergeboskimaraton@hotmail.com. Ta nu chansen att vara med och arrangera klubbens första långlopp, vi hoppas och tror att det blir en lyckad och rolig tävling. Mvh Patrik Moris

5/11 Klubbtiding: Det är åter dax att samla material till ett nummer av DGoIF-Nytt. Vad skall vara med? Kommande möten? Vilka står på startlinjen i vinterns skid och skid-o tävlingar? Klubbaktiviteter utanför skidspåret? Tävlingsprogram? Skicka det till choken@telia.com så att tidningen hinner ut före 1.a advent. Han vill ha materialet senast 16 november.
Det finns önskemål om att klubbtidningen ska läggas ut här på hemsidan. Fördelar? Det går att få bilderna i färg. Vi spar porto och tryck.
Nackdelar? Alla har inte internet. Till att börja med kommer tidningen i pappersformat till den som så önskar.
Om det räcker för dig med en nättidning, meddela detta!